logo_kicsi.png                               QC-five ANALITIKA KFT.
Analitika(i) pontossággal
MENÜ

 

Pálinka vizsgálati szolgáltatásunkat ajánljuk:

  • Otthon főzött pálinka esetén a fogyasztásra való alkalmasság eldöntése érdekében
  • Pálinka-előállítóknak,
    hogy az előállított termék megfelel-e a gyümölcspárla-tokra vonatkozó jogszabályi előírásoknak
  • Pálinka forgalmazóknak a termék ellenőrzése érdekében

LABORATÓRIUMUNK VÁLLALJA:

  • Alkohol tartalom meghatározása
  • Metil-alkohol tartalom meghatározása
  • pH-érték meghatározása
  • Összes cukortartalom meghatározása
  • Cukorösszetétel meghatározása
  • Illóanyag tartalom meghatározása
  • Hidrogén-cianid tartalom meghatározása
  • Réz-tartalom meghatározása
  • Összes szárazextrakt tartalom meghatározása
  • Anetol tartalom meghatározása (ánizs ízesítésű szeszesitalok esetén)
  • Glycyrhizzin sav meghatározása (ánizs ízesítésű szeszesitalok esetén)
  • Kalkonok meghatározása (ánizs ízesítésű szeszesitalok esetén)
  • Tojássárgája meghatározása (tojáslikőr és tojásalapú likőrök esetén)
Asztali nézet