Pálinka vizsgálati szolgáltatásunkat ajánljuk:
- Otthon főzött pálinka esetén a fogyasztásra való alkalmasság eldöntése érdekében
- Pálinka-előállítóknak,
hogy az előállított termék megfelel-e a gyümölcspárla-tokra vonatkozó jogszabályi előírásoknak
- Pálinka forgalmazóknak a termék ellenőrzése érdekében
LABORATÓRIUMUNK VÁLLALJA:
- Alkohol tartalom meghatározása
- Metil-alkohol tartalom meghatározása
- pH-érték meghatározása
- Összes cukortartalom meghatározása
- Cukorösszetétel meghatározása
- Illóanyag tartalom meghatározása
- Hidrogén-cianid tartalom meghatározása
- Réz-tartalom meghatározása
- Összes szárazextrakt tartalom meghatározása
- Anetol tartalom meghatározása (ánizs ízesítésű szeszesitalok esetén)
- Glycyrhizzin sav meghatározása (ánizs ízesítésű szeszesitalok esetén)
- Kalkonok meghatározása (ánizs ízesítésű szeszesitalok esetén)
- Tojássárgája meghatározása (tojáslikőr és tojásalapú likőrök esetén)