logo_kicsi.png                               QC-five ANALITIKA KFT.
Analitika(i) pontossággal
MENÜ

 

 

Hazánkban az élelmiszerek minőségét, elvárt tartalmi értékeit a Magyar Élelmiszerkönyv szabályozza. Az élelmiszerekben található szennyező anyagok (pl. növényvédőszer maradékok, nehézfémek, stb.) még megengedhető határértékeiről EU-s előírás rendelkezik.

 

 

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunk?

  • Élelmiszer gyártóinak: önellenőrzés vagy termékfejlesztés esetén
  • Élelmiszerek forgalmazóinak: beszállítóik minősítéséhez

 

LABORATÓRIUMUNK VÁLLALJA:



• makro-összetevők meghatározása (általános beltartalmi értékek)
• mikro-összetevők meghatározása
• szennyezőanyag-tartalom meghatározása
• allergén összetevők vizsgálata

 

 

Asztali nézet