logo_kicsi.png                               QC-five ANALITIKA KFT.
Analitika(i) pontossággal
MENÜ

 

A 2004. évi XVIII. Törvény alapján borászati terméket közfogyasztásra forgalomba hozni vagy a Magyar Köztársaság területéről kivinni csak abban az esetben lehet, ha tételenként a borászati hatóság vizsgálatok alá vetette és ennek alapján minőségét megállapította és megfelelőnek minősítette.

 

A hivatalos vizsgálat előtt érdemes egy független laboratóriummal elő-minősíttetni a forgalomba hozni kívánt tételeket, hogy az esetleges hibás tétel hatósági eljárási díját ne kelljen kifizetni.

 

LABORATÓRIUMUNK VÁLLALJA:

  • Sűrűség meghatározása
  • Alkoholtartalom meghatározása
  • Összesextrakt-tartalom meghatározása
  • Redukálócukor-tartalom meghatározása
  • Cukorösszetétel meghatározása
  • A hamu meghatározása
  • A hamu lúgosságának meghatározása
  • Klorid- és szulfát tartalom meghatározása
  • Savtartalom meghatározása (összes sav, illósav, komponensenként is)
  • pH érték meghatározása
  • Kén-dioxid tartalom meghatározása
  • Fémek meghatározása
  • Allil-izotiocianát tartalom meghatározása
  • Polifenol tartalom meghatározása
  • Etil-karbamát tartalom meghatározása
Asztali nézet